Декорация на хол - бързо, лесно и ефектно

 

Всеки иска да живее в модерен и красив дом, но обикновено стилната атмосфера се свързва с инвестирането на много средства. Оказва се обаче, че това не е точно така и сега ще ви подскажем как можете много бързо, лесно и с минимални средства да преобразите напълно вашия хол, за да се превърне той в мечтаното кътче за отдих, посрещане на гости и прекарване на незабравими мигове със семейството. И всичко това на съвсем приемлива цена.

Както всеки знае, тайната на красивия дом се крие в хармоничното съчетание на елементите на декора. Ако искате да промените и да направите по-модерен вашия хол, възползвайте се от новите материали за декорация, с които да реализирате вашите творчески идеи и да създадете комфортна, вдъхновяваща обстановка без много усилия.

Едно от най-лесните решения е да окачите подходящи картини или декоративни пана на стените или да поставите акцент с тях в ниши, ако архитектурата позволява. Не е необходимо да харчите пари за скъпоструващи произведения на изкуството, а можете да изберете от страхотните стикери, които се предлагат в разнообразна гама от теми и цветове.

Един от вариантите е да залепите стикера директно върху гладката повърхност на стената или друго място, което сте определили. Също така, може да изберете вариант, при който стикерът да е поставен върху парче от лека плоскост с подходящи размери и тогава да го окачите като картина.

А ако искате нещо наистина ефектно, бихте могли да си направите декоративна зона на някоя от стените по много лесен начин - с помощта на 3Д стенни панели и пана.

На площта, върху определената предварително зона, залепете стенните панели така, че в средата да остане празно място, където да грейне картина или да украсите с ръчно изработено пано, например от сухи цветя. При желание, празните места могат да бъдат повече и с по-малки размери – развихрете въображението и действайте!

Крайният ефект е впечатляващ, още повече, че 3Д панелите могат да се боядисат по желание в различни цветове, които да засилят очарованието на цветовата схема в помещението.

Направена по този начин, декоративната зона на стената би могла да бъде осветена дискретно с ЛЕД светлини и тогава ще се радвате на спираща дъха гледка във вашия хол, а всеки, който ви дойде на гости ще ахне с възхищение!